تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

site22 Offline
#1 ارسال شده : 1395/09/10 04:08:52 ب.ظ
site22

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 18

ترکیب ماکارونی با پنیر یک ترکیب بسیار خوشمزه و لذیذ است، خوشمزگی اکثر پاستاهای ایتالیایی هم به خاطر چاشنی ها و پنیرهایی است که برای تهیه این غذا استفاده می شود. اگر از طعم معمولی و همیشگی ماکارونی خسته شده اید این دستور را یک بار درست کرده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. با خانومانه همراه باشید.

ماکارونی با پنیر یک ترکیب خوشمزه

این غذای خوشمزه در واقع ترکیبی از ماکارونی و پنیر است و به “مک اند چیز” معروف است و معمولا با پاستاهای لوله ای شکل کوچک درست می شود ولی شما می توانید با هر پاستایی آن را تهیه کنید. استفاده از پاستای لوله ای به این خاطر است که طعم مواد و پنیر به قسمت داخلی آن رفته و طعم و مزه خوبی پیدا می کند.

مواد مورد نیاز برای تهیه ماکارونی با پنیر:
مقدار مساوی از آب و آب مرغ برای جوشاندن ماکارونی
ماکارونی نپخته ۳ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
پنیر خامه ای نرم شده نصف پیمانه
پنیر مخلوط چهار پیمانه (پنیر چدار، پنیر موزارلا، پنیرگودا و پنیر مونستر)
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک و پاپریکا به میزان لازم
خامه نصف پیمانه

طرز تهیه:
۱- ابتدا فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. در همین حال مقدار مساوی از آب و آب مرغ را داخل قابلمه ای ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. این قابلمه برای پختن ماکارونی ها در نظر گرفته می شود.
۲- ماکارونی ها را بعد از جوش آمدن آب داخل قابلمه ریخته و طبق دستور روی بسته منتظر بمانید تا پخته شود، معمولا ۶ الی ۷ دقیقه برای پخته شدن آن کافی است. مدل ماکارونی فرقی نمی کند و شما می توانید از هر شکل و مدلی برای این غذا استفاده کنید. بعد از مدت زمانی که گفته شد ماکارونی ها را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار باعث می شود پاستاها به هم نچسبد. این ظرف را کنار گذاشته و انجام مرحله بعدی را شروع کنید.
۳- در یک تابه بزرگ روی حرارت دو قاشق غذاخوری کره بریزید تا ذوب شود، سپس دو قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید. کره و آرد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود، دقت کنید حرارت باید ملایم باشد. تقریبا یک دقیقه به هم زدن به صورت مداوم ادامه دهید. سپس یک پیمانه آب مرغ و نصف پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر را به آن اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید تا جایی که ترکیب یک دستی به دست آید. با گذشت چند دقیقه و هم زدن آن متوجه خواهید شد که کم کم غلظت مواد زیاد شده و مثل فرنی می شود. در آخر پنیر خامه ای نرم شده را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد نباید به حد جوش برسد همین که به خوبی با هم ترکیب شده و یکدست شود کافی است.
۴- تابه را از روی حرارت برداشته و چهار پیمانه پنیر را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. این پنیر ترکیبی از ۴ پنیر متفاوت است. پنیر چدار، موزارلا و پنیر گودا برای همه شما آشناست و طعم فوق العاده آنها به خوشمزه شدن غذاها کمک زیادی می کند. شاید اسم پنیر مونستر را تا به حال نشنیده باشید، مونستر پنیری فرانسوی است که از شیر گاو با ۴۵ درصد چربی تهیه شده است اگر این پنیر در دسترس شما نبود می توانید از مقدار بیشتری پنیر گودا یا پنیر خامه ای به جای آن استفاده کنید. بعد از اضافه کردن پنیرها به مخلوط قبلی آن را به خوبی به هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید سپس آن را روی ماکارونی های پخته شده ریخته و مخلوط کنید به صورتی که ماکارونی ها کاملا به مواد آغشته شود. نمک و فلفل را در این مرحله به اندازه لازم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
۵- قالب مورد نظرتان را با کره یا روغن چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. مقدار پخت اگر زیادتر شود ماکارونی ها ممکن است حالت خود را از دست داده و له شود. بنابراین بعد از این مدت قالب را از فر خارج کنید.
اگر خواهان استفاده از پنیر بیشتر هستید می توانید قبل از قرار دادن قالب داخل فر از یک لایه پنیر چدار و کمی پاپریکا روی آن استفاده کرده و سپس قالب را داخل فر قرار دهید. شاید تا به حال دستورات زیادی را برای ماکارونی و پنیر دیده باشید، تفاوت این دستور با بقیه دستورها در استفاده از آب مرغ برای پخت ماکارونی و استفاده از پنیر خامه ای داخل مواد آن است. دو نکته ای که این غذا را بسیار خوشمزه و لذیذ می کند. این غذا کالری بسیار بالایی دارد پس چنانچه رژیم لاغری دارید به این نکته توجه کنید.
در صورتی که می خواهید این دستور را با گوشت یا مرغ تهیه کنید می توانید گوشت و مرغ را با ادویه و پیاز به خوبی تفت داده و به صورت لایه ای مابین کار استفاده کنید، در این دستور استفاده از گوشت سفید به مراتب خوشمزه تر از گوشت قرمز است.
آموزش آشپزی تصویری
کارهای هنری در منزل
آموزش آرایش صورت تصویری
تبلیغات
tazeha Offline
#2 ارسال شده : 1395/09/20 12:46:42 ق.ظ
tazeha

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 443
مکان: تهران

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال
بسیار عالیه
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.746 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت