رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 75 مکان: تهران
|
ارزش غذایی خرما مضافتینبود دستگاه ها و وستایل مکانیزه بسته بندی ، بسته بندی دستی و توسط نیروی کار انسانی، نبود بسته بندی مناسب و غیره از مشکلات صنعت خرما مضافتی در ایران است که همین موضوعات نه تنها باعث تلف شدن مقدار زیادی از خرما ها می شود بلکه باعث هزینه های سر بار و افزایش هزینه تمام شده محصول هم می شود. معمولا خرما در انبار ها یا سردخانه های با درجه هوای بین 5- تا 5+ نگهداری می شود و در حدود بین 9 ماه و در بازه های زمانی مختلف به بازار ایران و خارج از کشور صادر می شود. سردخانه های ایران معمولا خیلی مجهز و پیشرفته نیستند ولی برای نگهداری محصول شرایط کافی را معمولا دارند. برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید. دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555 تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021 آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009 دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی) تلفن: +84 0936070628
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.075 ثانیه ایجاد شد.